Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Viktor nagyon köszöni a menekülteknek.
  2016-07-25 09:41:47, hétfő
 
 
Orbán Viktor nagyon köszöni a menekülteknek.
2016.07.25. 09:34

"Annyira örülök a létezéseteknek, tündérországomban még népszavazást is rendezek a kedvetekért. Ha nem lennétek komoly bajba kerülne az általam képviselt hatalom ebben az országban. Túl sokan foglalkoznának a mindennapi élet nehézségeivel, az alacsony bérekkel, az általam kigondolt oktatási rendszer alkalmatlanságával, az egyre nyilvánvalóbb meggazdagodásommal. Még arra is képes lenne az ország jobban figyeljen az egészségügy helyzetére, ahol már lassan összeomlik a rendszer, annyi pénzt vontam ki belőle. De most már végre itt vagytok, az idő megérett a veletek való riogatásra, az ellenetek való gyűlöletet most kedvemre szíthatom.

Hagyjuk most az értelmi részét az ellenetek folytatott harcomnak. Mert nagyon imádok ám háborúzni, sokszor még ellenség kell nekem hozzá, azt is ki tudom találni hülye híveimnek. Harcoltam már a rezsi ellen, küzdöttem az államadóssággal, megvédtem a magánnyugdíjat, csatáztam a földekért, kivontam a kardom a trafikokért, és mindenhol nyertem. Már majdnem kifogytam a lehetőségekből mikor végre megjöttetek ti, akik nem is tudjátok milyen nagy lehetőségekkel táboroztok számomra az általam emelt szögesdrót előtt. Tudom most meleg van, éhesek meg szomjasok is vagytok, mindenféle törvénnyel még meg is nehezítettem a helyzeteteket, de nekem ez így jó. Azt is megérthetném a határ előtti körülményeitekkel kapcsolatban azok elég szarok, vagy az idáig vezető úton felmerülő nehézségeitek embert próbálóak főleg a sok gyerek miatt, meg hogy ahonnan jöttök ott meg is halhattok a háború miatt, vagy akár éhen is dögölhettek, de ez engem nem érdekel.

Azért elmondom nektek hol számítok a segítségetekre. Van egy közmédiám, ami az adófizetőknek alig nyolcvan milliárdba kerül évente, és még szar műsorokat is csinál. De rajta keresztül tudom magam fényezni, igaz, nem nagyon van miért, de imádom az emberek félrevezetését. Rezzenéstelen arccal hazudok bele a képükbe, és erre büszke vagyok. Ehhez vettem még szintén adófizetői pénzből egy kereskedelmi csatornát, néhány újságot, meg pár internetes oldalt. Nem nagyon tetszik az a sok mocsok az adófizetőknek amit ezeken keresztül rájuk öntök az ő pénzükért, de nem nagyon tehetnek ellene semmit ha herdálom a pénzüket. Magam is abból élek meg, a családom is ezért áll a saját lábán, és a haverok is jól járnak a közösből. Nem kell tartanom a következményektől sem, az ügyész a haverom. Na ez nem is tartozik rátok, csak elmondom vele mekkora geci vagyok. Szóval, ezeken a média helyeken foglak benneteket mindenféle mocsoknak, bűnözőnek, terroristának nevezni, akik el akarjátok az országot foglalni. Már kész is van ehhez minden, az embereim felkészítettem a rólatok való beszédre, akik mindenhol szidni fognak benneteket. Nem csinálhatok mindent egyedül, nekem is kell néha pár felesleges stadiont építenem, meg utazni is szeretnék a kisvasutamon, amit elloptam magamnak.

Meg kell értenetek nem akarlak benneteket itt látni, főleg azért nem, mert nem vagytok fizetőképesek, és segíteni sem akarok nektek mert szegények vagytok. Az itthoni szegényeimet is agyonadóztatom, már csökkentettem a munkabérüket, megtanítottam őket havi ötvenpárezerből megélni. Ha lenne pénzetek vehetnétek akkor a letelepedési kötvényeimből, annak veszteségét a költségvetésből pótolom, a haszon meg nálam landol. Végül is mindent így csinálok. Ha meg tudnátok ezt venni akkor tőlem akárkik is lehettek, nem érdekelne, csak a lóvét hozzátok, és nekem ez a fontos. De mivel szegények vagytok, csak az marad nektek amit én akarok, és azt tehetek veletek amit akarok. Én már csak ilyen embernek nevezett politikus vagyok.

Jó lesz már ha elterelitek a sok eszét nem használónak a figyelmét az általam elkövetett hibákról, amelyeknek ők isszák meg a levét, és már kezdik ezt észrevenni. Már csökkent is ezért a népszerűségem. Amíg azonban veletek foglalkoznak, én addig nyugodtan gyarapítom a vagyonom, rombolom az oktatást, züllesztem az egészségügyet. Szórhatom a pénzt ész nélkül mindenféle építkezésre ami jó drága, de szépen keresek vele. Beköltözhetek a Várba is, a koronát már felpróbáltam. Kivághatok egy csomó fát, a helyét majd szépen lebetonozom, és még szobrot is állítok magamnak. Ha a terveim szerint alakul minden, akkor hasznosak lehettek nekem, még ha nem is tudtok róla. Növekedhet a népszerűségem, rátok figyelnek, meg arra amit hazudok rólatok, így nekem hasznot hoztok minden téren. Ha közben valami bajotok történik rám ne számítsatok. A legjobb az lenne, ha valami rosszat csinálnátok a körülményeitek miatt amit okozok nektek, akkor abból én nagy hasznot húzhatnék. Nem köszönném meg ezt külön nektek, de ha megnyerem a választást ígérem azonnal elfelejtkezek rólatok, majd más megoldja a gondjaitokat amit én okoztam. Eddig is így volt, ez nem fog változni."


http://banditapolitika.blog.hu/2016/07/25/orban_viktor_nagyon_koszoni_a_menekulte knek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: költségvetésből, államadóssággal, ötvenpárezerből, banditapolitika, agyonadóztatom, felkészítettem, segítségetekre, létezéseteknek, körülményeitek, félrevezetését, lehetőségekből, foglalkoznának, lehetőségekkel, magánnyugdíjat, beköltözhetek, elfelejtkezek, adófizetőknek, nyilvánvalóbb, kötvényeimből, fizetőképesek, csökkentettem, nehézségeivel, megtanítottam, terroristának, helyzeteteket, népszerűségem, menekulteknek, menekülteknek, rezzenéstelen, egészségügyet, nehézségeitek, megérthetném, kapcsolatban, népszavazást, foglalkoznak, kisvasutamon, általam képviselt, mindennapi élet, alacsony bérekkel, általam kigondolt, egyre nyilvánvalóbb, ország jobban, egészségügy helyzetére, veletek való, ellenetek való, értelmi részét, ellenetek folytatott, rezsi ellen, lehetőségekből mikor, általam emelt, határ előtti, idáig vezető, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Beney Zsuzsa - Tavasz  Az Európai Unió is foglalkozik...  Föld napja április 22  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Ébredj  Az udvariasság alapja: önismer...  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Szent György nap  Szép estét  Facebookon kaptam  Muratáj  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Különös!  A fenyő nem szép fa, (...)  Különös!  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Esti kép  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Alvó cica  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Zilahy Lajos gondolata  Maradék idő  Az Európai Unió is foglalkozik...  Idézetek a barátságról  Palóc Grand Canyon  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Gondolatok az életről és szere...  Beney Zsuzsa - Álom  A fák lelke  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Messziről jött ember  A világnak égető szüksége van ...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Rögtön puha Mézes Krémes  Szép estét  Beney Zsuzsa - Álom  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Ázzal aki csak szép  Az udvariasság alapja: önismer...  Muratáj  Facebookon kaptam  Naplemente  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  György napra  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel. 
Bejegyzés Címkék
általam képviselt, mindennapi élet, alacsony bérekkel, általam kigondolt, egyre nyilvánvalóbb, ország jobban, egészségügy helyzetére, veletek való, ellenetek való, értelmi részét, ellenetek folytatott, rezsi ellen, lehetőségekből mikor, általam emelt, határ előtti, idáig vezető, háború miatt, adófizetőknek alig, emberek félrevezetését, kereskedelmi csatornát, adófizetőknek amit, saját lábán, média helyeken, országot foglalni, embereim felkészítettem, rólatok való, itthoni szegényeimet, letelepedési kötvényeimből, költségvetésből pótolom, lóvét hozzátok, marad nektek, általam elkövetett, helyét majd, terveim szerint, körülményeitek miatt, választást ígérem, gondjaitokat amit, költségvetésből, államadóssággal, ötvenpárezerből, banditapolitika, agyonadóztatom, felkészítettem, segítségetekre, létezéseteknek, körülményeitek, félrevezetését, lehetőségekből, foglalkoznának, lehetőségekkel, magánnyugdíjat, beköltözhetek, elfelejtkezek, adófizetőknek, nyilvánvalóbb, kötvényeimből, fizetőképesek, csökkentettem, nehézségeivel, megtanítottam, terroristának, helyzeteteket, népszerűségem, menekulteknek, menekülteknek, rezzenéstelen, egészségügyet, nehézségeitek, megérthetném, kapcsolatban, népszavazást, foglalkoznak, kisvasutamon, szegényeimet, munkabérüket, kereskedelmi, felpróbáltam, nehezítettem, letelepedési, gondjaitokat, csinálnátok, dögölhettek, megjöttetek, számítsatok, egészségügy, trafikokért, használónak, csinálhatok, építkezésre, elterelitek, veszteségét, kedvetekért, lebetonozom, mindennapi, amelyeknek, benneteket, táboroztok, felesleges, mindenféle, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.